NIEUWS

Champions League ft. Boef

Champions League ft. Boef

MEGA TROTS! Eindelijk mag ik het aankondigen: mijn samenwerking met BOEF genaamd ‘Champions League’ is OUT NOW.

Het nummer heb ik geschreven op een writerscamp in België. Al snel realiseerde ik me dat er iets ontbrak, iets speciaals dat dit nummer naar een hoger niveau zou tillen. Het kostte me niet lang om te bedenken wie perfect in dit plaatje zou passen. De eerste naam die in me opkwam was BOEF.

Het idee om twee verschillende muzikale werelden samen te brengen, was voor mij echt inspirerend en dit nummer leek de ideale gelegenheid om dat te doen.

BOEF ging aan de slag en nam een geweldige ‘verse’ op. Daarmee was ons project een feit. “Champions League” vertelt het verhaal dat voor mij persoonlijk erg betekenisvol is. De song gaat over onze oude geliefden waarmee wij ooit onze dromen deelden maar die er toen niet in geloofden en vonden dat we beter iets anders konden gaan doen.

CHAMPIONS LEAGUE

Bekijk hier de nieuwste video van FLEMMING & Boef – “CHAMPIONS LEAGUE”