NIEUWS

FLEMMING BRENGT ULTIEME BREAK-UP SONG UIT

FLEMMING BRENGT ULTIEME BREAK-UP SONG UIT

Vandaag brengt Flemming zijn nieuwste single ‘Hoop Dat Jij Me Mist’ uit, een ultieme break- up song, met een subtiele knipoog en bedoeld om luidkeels mee te zingen in de auto en festivals.

Over het nummer zegt Flemming: “Samen met Marcus, Sander en The Companions heb ik dit lied geschreven. We wilden een stoerdere track maken, een echte festivalhit met een mix van pop en elektrische gitaar. Een nummer dat de pijn, liefde en ellende overbrengt, maar waar mensen toch vol overgave op mee willen brullen, uit een soort oerkracht. Zo is deze single tot stand gekomen. Ik kan niet wachten om hem deze zomer op festivals te spelen.”

Maandag kondigde Flemming ook aan dat hij voor het eerst op theatertournee gaat vanaf januari 2025. Na twee uitverkochte concerten in de AFAS Live afgelopen najaar en talloze optredens op festivals en in clubs, wil Flemming iets nieuws proberen: reizen langs diverse theaters in Nederland, van Groningen tot aan Limburg.

FLEMMING scoorde de laatste jaren met liedjes als ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Alles Op Gevoel’ grote hits. Hij won dit jaar een Edison, MTV Award en ontving als eerste artiest ooit een diamanten award voor zijn debuutalbum dat meer dan 200 miljoen keer werd gestreamd. FLEMMING gaf afgelopen jaar twee uitverkochte concerten in AFAS Live en speelde op grote festivals als Concert at SEA en Zwarte Cross.

Hoop Dat Jij Me Mist

Bekijk hier de nieuwste video van FLEMMING – “Hoop Dat Jij Me Mist”